Variant
Punčové korenie sa často používa pri príprave punču, vianočných nápojov a ďalších teplých, korenistých nápojov. Táto zmes sa vyznačuje bohatou a aromatickou chuťou s príjemnými...
Kód: 4094
Koreniaca zmes na kura sa používa na dochutenie a zvýraznenie chuti kuracieho mäsa. Táto zmes často obsahuje mletú sladkú papriku, cibuľu, cesnak, soľ, čierne korenie, tymian,...
Kód: 4092
Koreniaca zmes na grilovanie Argentína je typická pre argentínsku kuchyňu a používa sa pri príprave grilovaných jedál. Táto zmes sa používa na natretie mäsa pred grilovaním, aby...
Kód: 4097
Čierne mleté korenie je základom každej kuchyne. Jeho ostrá, pikantná chuť dokáže prehĺbiť chuť jedál a dodať im charakter. Ideálne sa hodí na ochutenie omáčok, vývarov,...
Kód: 4070
Aromatická kôra stále zelených tropických stromov, pôvodom z Indonézie, sa od nepamäti používa ako obľúbené korenie. Ako liečivo a aromatická prísada do nápojov bola známa už...
Kód: 4072
Kajenské korenie je aromatické a pikantné korenie vyrobené z jemne mletých chilli papričiek odrody Cayenne. Jeho ostrá a výrazná chuť dodáva jedlám jedinečnú pikantnosť a...
Kód: 4100
Koreniaca zmes na ryby je špecifická zmes korenín, ktorá sa používa na dochutenie a zvýraznenie prírodnej chuti rýb. Táto zmes často obsahuje citrónovú kôru, petržlenovú vňať,...
Kód: 4087
Koreniaca zmes na špagety je špeciálna zmes korenia, ktorá sa používa na dochutenie a obohatenie chuti špagetových omáčok a pokrmov.Sušená bazalka a oregano sú typickými...
Kód: 4088
Koreniaca zmes na grilovanie sa používa pri grilovaní a dochucovaní pokrmov na grile. Táto zmes je charakteristická intenzívnou a bohatou chuťou. Najbežnejšie zložky zahŕňajú...
Kód: 4079
Aromatická kôra stále zelených tropických stromov, pôvodom z Indonézie, sa od nepamäti používa ako obľúbené korenie. Ako liečivo a aromatická prísada do nápojov bola známa už...
Kód: 4073
Česnek je nedílnou součástí každé kuchyně. Pochází ze střední Asie a je příbuzný cibuli, póru nebo pažitce. Řadí se mezi velmi zdravou zeleninu. Česnek je výrazná pochutina...
Kód: 4104
Jemná koreniaca zmes s výraznou medovou arómou. Jej využitie je široké, na pečené rebierka či pečený bôčik, pri nakladaní všetkých druhov mäsa na gril, rožnenie a prípravu...
Kód: 4095
Stránka 4 z 5 -
59 položiek celkom