Kôpor je jedna zo staročeských vonných bylín. Pochádza z orientu, Iránu a Prednej Indie. Má sviežu, anízovú a ľahko sladkú chuť, ktorá je charakteristická pre túto bylinku....
Provensálske korenie je zmes byliniek a korenín typická pre kuchyňu regiónu Provence vo Francúzsku. Táto zmes je obľúbená pre svoju aromatickú a vyváženú chuť. Hlavné zložky...
Rasca celá je neodmysliteľnou súčasťou mnohých tradičných kuchýň po celom svete, od indickej až po mexickú. Má intenzívnu a ľahko korenistú vôňu. v kuchyni. Rasca sa pestuje u...
Rasca lúčna alebo tiež korenistá je jedným z vôbec najstarších korenín. Pre svoju aromatickú vôňu bol považovaný za rastlinu, ktorá chráni pred zlými kúzlami. Rastie voľne na...
Toto červené korenie pochádzajúce pôvodne z Východu ako "turecké korenie" dodá Vašim pokrmom tú správnu pikantnú chuť. Stačí pridať len malé množstvo, aby sa v pokrme rozvinula...
Adžika je aromatické a pikantné korenie pochádzajúce z kaukazskej kuchyne. Hlavnými zložkami adžiky sú červené papričky, cesnak, soľ, korenie a rôzne bylinky ako koriander,...
Bylinkové máslo s kořenící směsí je vynikající na dochucení pečiva, grilovaného masa, ryb, brambor nebo zeleniny. Dodává jim bohatou a vyváženou chuť s výraznými bylinkovými...
Ostrá zmes čínskeho typu bez glutamanu na rýchle jedlá z mäsa a zeleniny.
Čínske korenie je zmes ostrejšej chuti, vhodná do jedál čínskej kuchyne. Môžete ním koreniť rýchle...
Koreniaca zmes na guláš je tradičná zmes korenia používaná pri príprave gulášov, ktorá pochádza zo stredoeurópskej kuchyne. Táto zmes je charakteristická silnou a aromatickou...
Koreniaca zmes na gyros sa používa pri príprave tradičného gréckeho jedla zvaného gyros. Táto zmes je charakteristická výraznou a aromatickou chuťou. Používa sa pri marinovaní...
Chilli je jedným z najviac pútavých a vzrušujúcich korenín, ktoré môžete nájsť v kuchyni. Jeho intenzívna pálivosť a výrazná chuť pridávajú do jedál dobrodružstvo a oživenie....
Kari je jedno z najobľúbenejších a najrozšírenejších korenín. Pokrmom dodáva exotickú a výraznú chuť. Používa sa predovšetkým v indickej, thajskej, indonézskej a čínskej kuchyni.